SKRIVET: 2010-11-29, kl 17:07:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010-11-29

Nu åker tankarna ner i matteboken en stund.. Wish me luck!

SKRIVET: 2010-11-26, kl 16:22:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010-11-26

Jag känner ett grått moln över alla just nu. Kanske håller det på att bli för mörkt ute, så mörkt att vi inte ens hoppas på solsken. Vi har stora tröjor och varma vantar och säger att vi tycker vintern är mysig. Men när humör tar fart i annan riktning tycker vi nog inte så längre. Om vi fick vifta med väderspöt skulle vi se till så  att värmen smyger sig fram igen, blåser oss lite lätt i nacken så att vi får gåshud. Sedan förvandlas hela världen till ett sommarparadis.

Att de bara är november månad gör mig inte ett dugg på bättre humör.. November, December, Januari, Februari, Mars.. Nästan ett halv år?! Blööö

SKRIVET: 2010-11-24, kl 18:59:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010-11-24

Hej! Jag struntar i att jag är flera år försenad med att uppdatera, utan nu tar vi inläggen som dom kommer.
Idag iallafall har vi vart på gymnasieskolorna och jag kan börja med att säga att jag är förvirrad! Jag har två starka viljor om vad jag vill gå, de gäller bara att ta reda på vilken som suger åt mitt intresse mest. Men jag har ända fram till mars någongång och gå runt och grubbla på de.
Från de ena till de andra, läste precis Almas blogg och hennes gamla inlägg, och ja? Jag kan inte förstå att de som hände för exakt ett årsedan är 1 årsen!! Känns som de va några veckor sen, kommer ihåg vissa inlägg med detaljer. Helt sjukt hur fort detta året har gått.

Här kommer lite bilder under år 2010..



I april, fick min dator, och hårförlängning, och jag och Alma prao:ade på hemmakväll där vi stormtrivdes


har ingen egentligen tidsuppfattning från och med nu, men här är jag nyhemkommen från spanien! brun å fin.

de drog sig mot midsommar, och jag och pinglan var på topp som vanligt!

sommarlovet började, eller har man sommarlov när de e midsommar? isf hade de redan börjat. men iaf, så kom sandra och spendera ungefär 5 veckor tillsammans med henne i sträck under sommaren, underbart, tror ni tårarna kom när vi skulle skiljas åt sen eller? haha!


Haha blev besvärligt att lägga ut mer och tv:en kallar! kanske kommer en fortsättning någongång, så håll utkik;)

SKRIVET: 2010-11-14, kl 20:01:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

SÖNDAGS BLOGGNING

Dagen har varit bra för ha varit en söndag! Blev väckt vid 12 tiden och trodde att klockan va 7?! Trött som ett as drog jag mig upp och slängde på mig ridkläderna och iväg till stallet. Red 11 km, så är helt slut i hela kroppen nu, tajma så vi kom tillbaka precis när de blev mörkt iallafall, var rädd att vi skulle ha en bit kvar på vägen när de skulle ha hunnit bli mörkt, men som tur va hann vi. Skulle vart lite drygt om vi hade haft 4 km kvar utan gatulampor i skogen.. Har vart med Douglas inprincip hela min dag idag, skönt de med. Rensa tankar och bara vara. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Beck med min bästa vän marabou.

Pouuuss

SKRIVET: 2010-11-11, kl 18:50:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I, BLABLABLA

Tänkte bara meddela att jag ligger i soffan halvsovandes och är inte får somna, smart som vanligt så kunde jag inte sova inatt så sprang upp och ner ur sängen, kolla på film efter film.., nu är jag dödstrött, ikväll kommer jag vara klarvaken...... BLÄÄÄÄ

SKRIVET: 2010-11-11, kl 15:39:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Y0o000000o0o0o0o0o0

Tjillevippen, kom precis hem från första dagen i skolan denna veckan.. Så nu ska jag sätta tänderna i skolböckerna, det jag kommit efter när jag varit sjuk. Men först ska jag bada och kolla film och samla kraft, försöker slösa tiden så mycket som möjligt för och slippa göra de, men samtidigt ställer jag bara till de för mig själv för jag vet att jag måste göra de? Hur tänker man då..
Imorgon är de fredag vilket innebär helg, jag är lycklig!