SKRIVET: 2011-07-31, kl 22:11:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that
Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back
You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be
And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me
You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that
Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back
You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be
And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me
Jag älskar dig mamma

SKRIVET: 2011-07-31, kl 15:23:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

rainy sunday

Godmorgon! Känns nästan lite hemskt och inleda inlägget med godmorgon när klockan är tre.. :( Nog tid att börja vända tillbaka på dygnet snart! ;) Synd bara att de är så lätt att vända de åt fel håll, och svårt och få tillbaka normala sovvanor igen. :thumbdown:
Dagens planer, som inte existerar ännu, känns skönt och bara kunna ta de lugnt (vilket är tillåtet en regning söndag)! Med tanke på att jag var i stan igår kväll/natt med lite vänner så känner jag mig inte speciellt pigg idag, men de var roligt! :D Nu ska jag försöka göra något vettigt med mitt liv.. Wish me luck.
Ha en go söndag sötisar! :love:

SKRIVET: 2011-07-30, kl 16:28:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

2011-07-30

Okej först och främst ska jag börja med att erkänna att jag har gjort ett uselt jobb på att uppdatera här! Men bättre sent än aldrig.. ;) Har haft en lååång sommarlovs paus även här.
Ligger just nu och sjukar i sängen (en anledning till varför jag och min blogg återförenas idag) och gör mitt bästa för att bli bättre. :D Veckan som varit har nog vart den bästa veckan hittills på sommarlovet, har haft så sjukt sköna dagar denna veckan kan jag lova! Har varit och hälsat på ön marstrand två gånger, båda gångerna möttes vi av strålande sol och klarblå himmel. Så har hängt vid havet och för tillfället ser jag ut som en kräfta i ansiktet.. :( Menmen, kommer ett smile på läpparna när de blir brunt sen! :) Nu ska jag fortsätta min kurering genom att ligga i sängen och svettas som en gris, kolla eva och adam i bikini med en påse gott och blandat i näven. Pussis!

SKRIVET: 2011-07-08, kl 15:35:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

one of the good days

Var inne i stan och kolla Danny igår, tror jag har gått och kärat ner mig.. :rolleyes: Ts, har iallafall precis kravlat mig upp ur sängen, blev en mjukstart på dagen med frulle på sängen + film. Njutbart! :D Nu väntar duschen, sen bär de av på kvällens äventyr med fina flickor! Puss ♥

SKRIVET: 2011-07-06, kl 01:20:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

mobilblogg

Tänkte bara slänga in ett inlägg från husvagnen, ska jag erkänna så är de faktiskt ganska mysigt.. ;)

SKRIVET: 2011-07-06, kl 00:08:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

ett hus på fyra hjul

Nu ska jag sticka ut till nattens sovplats, husvagnen, och titta Irene huss nya film - Den som vakar i mörkret med systeryster! :D  Får se till att jag somnar sen bara, annars lär Ronja få räkna med att hålla mig sällskap som vaken tills jag somnar, hatar och vara den som somnar sist. :thumbdown: Nu får ni sova så gott och tänka på mig i husvagnen.. Blä! Dags att få detta överstökat, nattipussen!

SKRIVET: 2011-07-04, kl 14:50:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

2011-07-04

Somnade ifrån kvällen igår.. Lika bra de! ;) Nu är jag ju pigg nu iallafall, så ska försöka hitta på något jag kan laga till middag, så jäkla boring och vara hemma själv när alla är och jobbar. :tired: Fick ju aldrig upp några bilder på kläderna igår heller så ska fixa de nu, har ju ändå inget annat för mig(?)!. ;) Puss på er godingar sålänge! :D
Bild från spanien, en av alla kvällarna vi försökte få att gå från att klockan var sju på kvällen till att den skulle bli 12 så vi kunde ut och roa oss! Tyckte vi fick tiden och gå ganska fort ändå.. Love♥